PIZZA FAMILY HASSELT

PIZZA FAMILY HASSELT Pizza Family

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 403 beoordelingen
20 jan 2022 om 19:48 Super super veel vertraging, zat hier met 2 super chagrijnig kinderen, komt de pizza en de lookbrood aan en allebei super slecht, pizza ook nog eens koud... lookbrood dat niet naar lookbrood smaakt... zeer spijtig en jammer, voor ons nooit meer
20 jan 2022 om 0:56 Top
19 jan 2022 om 23:20 Pasta was lekker en goed klaar gemaakt, altijd tevreden van het eten hier!
15 jan 2022 om 21:49 Lekkere pizza’s en flesje wijn was fijne verrassing. Het heeft gesmaakt! Wij blijven vaste klant.
11 jan 2022 om 19:44 4 scampi’s op mijn hele pizza look was rauw spijtig genoeg . Heb al vaker besteld en de 1 ste keer dat het tegengevallen is. Bezorging was vrij snel zoals gewoonlijk.
8 jan 2022 om 21:51 Super van smaak!
3 jan 2022 om 20:09 De bezorging kwam 30 minuten te laat. Op de pasta zat zo weinig saus dat het wel droge pasta leek. Dit was zijn geld écht niet waard, jammer. Hier bestel ik nooit meer.
27 dec 2021 om 11:09 We hebben 2,5u!gewacht op onze bestelling. Behrijpelijk dat het druk is, maar dan moeten ze gewoon even stoppen met bestellingen aan te nemen. OF een eerlijke wachttijd doorgeven. Er werd aan gegeven dat we 30 tot 60 minuten moesten wachten. Jammer..
25 dec 2021 om 21:49 Spagetti scampi suuuper lekker. En heerlijk vers brood erbij gekregen. Ik bestel hier zeker nog eens! Groetjes Nadir :)
17 dec 2021 om 23:11 Lange wachttijd t.o.v. de beloofde levertijd, maar kan begrepen worden op een vrijdagavond. Pizza zelf vond ik wat teleurstellend aangezien er nog extra toppings besteld waren en de pizza nog zeer sober leek. over het algemeen geen geweldige ervaring
17 dec 2021 om 9:15 Bezorgtijd iets langer dan bevestigd, maar eten lekker en goed warm.
13 dec 2021 om 13:11 80 min bezorgtijd.. Website gaf na 40 min aan : wordt zodra geleverd .. Heeft dan nog 40 min geduurd..