PIZZA FAMILY HASSELT

PIZZA FAMILY HASSELT Pizza Family

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 369 beoordelingen
20 sep 2021 om 15:19 Top!! Altijd even snel en lekker!! Absolute klasse!! Ik kies resoluut voor Pizza Family!!
15 sep 2021 om 20:37 Eten telkens oké maar de aangekondigde bezorgtijd is dubbel ze zolang.
11 sep 2021 om 20:34 Heel lekker en snel met vriendelijk coureur zo als altijd
10 sep 2021 om 18:31 De bezorgtijden was normaal 30min, wij hebben een extra 20min moeten wachten, de pizza was ondertussen koud.
8 sep 2021 om 20:08 Bedankt lekker en snel geleverd zoals altijd
31 aug 2021 om 18:02 Altijd lekker
28 aug 2021 om 5:23 Een kwartier sneller geleverd dan de tracker aangaf, en dat op een vrijdagavond. Eten was lekker warm en smaakte. Tot nu toe altijd tevreden geweest over Pizza Family!
22 aug 2021 om 19:04 Hele vriendelijke bezorger!
20 aug 2021 om 20:57 We bestellen regelmatig maar vandaag was de pizza gewoonweg niet lekker. De levering was zeer snel. De koerier zeer vriendelijk.
16 aug 2021 om 19:05 Eten goed, bezorgtijd langer dan verwacht.
9 aug 2021 om 5:18 Lekker eten maar een bezorgtijd van 2!!!! uur is onaanvaardbaar. Je kan het zelfs niet kiezen in het keuzemenu voor deze beoordeling. Bijzonder jammer maar dat doen we niet meer.
5 aug 2021 om 7:10 De pasta was lekker, echter kreeg ik de melding dat de bezorgtijd 39min betrof. De bezorging gebeurde pas na 1u20min.